Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte, napíšte nám.

Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.
antikvart.sk
» Beletria, próza » Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Brillat-Savarin Jean Anthelme
Vydavateľstvo: Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987
Cena tovaru
|
Informácie Zaradenie tovaru
Dátum zaradenia: 09.09.2022 Doba doručenia
Zásielka: do 10 dní Hodnotenie tovaru
|
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení (Popis)
Pevná väzba, prebaltrochu opotrebovaný, 214 strán, obsahuje pečiatku bývalej knižnice, inak dobrý stav, slovenský jazyk, väčší formát, 17 x 24 cm.