Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte, napíšte nám.
Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.
antikvart.sk
» Jedlá a nápoje » Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Brillat-Savarin Jean Anthelme
Vydavateľstvo: Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987
Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Preložila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová. Verše prebásnil Štefan Moravčík. Vydanie prvé. Náklad 15 000 výtlačkov
Cena tovaru
|
Informácie Zaradenie tovaru
Dátum zaradenia: 04.03.2024 Doba doručenia
Zásielka: do 10 dní Hodnotenie tovaru
|
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení (Popis)
pevná plátená väzba s prebalom, 214 strán, výborný stav, slovenský jazyk, väčší formát, 17 x 24 cm