Úvodná stránka

KOŠICKÝ ANTIKVARIÁT

0 položiek   0.00 €
Nákupný košíkKošík
Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte, napíšte nám.
SSL zabezpečenie
Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.
antikvart.sk » Jedlá a nápoje » Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Brillat-Savarin Jean Anthelme

Vydavateľstvo: Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987

Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Preložila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová. Verše prebásnil Štefan Moravčík. Vydanie prvé. Náklad 15 000 výtlačkov

Cena tovaru

Cena: 5.00 €

Tento tovar si môžete zakúpiť v našej predajni na ulici Bočná 2 v Košiciach

Zobraziť na mape

Fotografia predajne

Informácie

Zaradenie tovaru

 Dátum zaradenia: 04.03.2024

Doba doručenia

 Zásielka: do 10 dní

Hodnotenie tovaru

star
  Výborný stav

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení (Popis)

pevná plátená väzba s prebalom, 214 strán, výborný stav, slovenský jazyk, väčší formát, 17 x 24 cm

Jedlá a nápoje - ďalší tovar tejto kategórie

Čokoláda

Čokoláda

Ferrettiová Elizabeth

  Cena: 4.00 €

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

Kaščák Silvester

  Cena: 3.50 €

Jedlom k zdraviu

Jedlom k zdraviu

Briffa John

  Cena: 2.30 €