Úvodná stránka

KOŠICKÝ ANTIKVARIÁT

0 položiek   0.00 €
Nákupný košíkKošík
Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte, napíšte nám.
SSL zabezpečenie
Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.
antikvart.sk » Jedlá a nápoje » Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Brillat-Savarin Jean Anthelme

Vydavateľstvo: Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987

Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Preložila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová. Verše prebásnil Štefan Moravčík. Vydanie prvé. Náklad 15 000 výtlačkov

Cena tovaru

Cena: 5.00 €

Tento tovar si môžete zakúpiť v našej predajni na ulici Bočná 2 v Košiciach

Zobraziť na mape

Fotografia predajne

Informácie

Zaradenie tovaru

 Dátum zaradenia: 04.03.2024

Doba doručenia

 Zásielka: do 10 dní

Hodnotenie tovaru

star
  Výborný stav

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení (Popis)

pevná plátená väzba s prebalom, 214 strán, výborný stav, slovenský jazyk, väčší formát, 17 x 24 cm

Jedlá a nápoje - ďalší tovar tejto kategórie

Projezte se ke štíhlosti

Projezte se ke štíhlosti

Lamyová Jutta - Zackerová Christina

  Cena: 4.00 €

Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Balaštík Jaroslav

  Cena: 2.50 €

Varíme vtipne a moderne

Varíme vtipne a moderne

Břízová Joza, Klimentová Maryna

  Cena: 2.70 €

Nový tofu receptár

Nový tofu receptár

Vinárčiková Alica

  Cena: 2.50 €

Doba jedová

Doba jedová

prof. RNDr. Strunecká Anna, DrSc. - prof. RNDr. Patočka Jiří, DrSc.

  Cena: 8.00 €

Diéta hviezd

Diéta hviezd

Haskell Nikki

  Cena: 4.00 €

Koláče a torty

Koláče a torty

Wolterová Anette a kolektív

  Cena: 6.00 €